Приютівська селищна рада виплачуватиме призовникам 3 тисячі гривень одноразової матеріальної допомоги

Таке рішення ухвалила Приютівська селищна рада  у грудні 2018 року.  Документ має назву «Про затвердження Програми з надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним категоріям населення, які зареєстровані та проживають на території Приютівської селищної ради на 2019 рік».  Він передбачає надання одноразової фінансової підтримки призовникам у розмірі 3 000 грн. 
Більш детально про програму нам розповіла секретар селищної ради Вікторія Лисенко. З її слів, кожен зареєстрований на території Приютівської ОТГ призовник зможе отримати матеріальне заохочення у сумі 3000 грн. Але зробити це зможе лише після фактичного зарахування на строкову чи контрактну військову службу і після проходження відповідних медкомісій в Олександрійському військкоматі. Щоб отримати одноразову матеріальну допомогу, призовнику потрібно подати заяву і повний пакет документів та пред’явити підтверджуючий документ з військової частини про прийняття Присяги. Поки що фінансової підтримки призовникам у вищезгаданій громаді  не видавали, адже не надходило відповідних заяв. Зараз у районі триває весняний призов, тому Вікторія Анатоліївна припускає, що такі заяви будуть вже найближчим часом. 
Більше детальної інформації щодо виплати заохочень для військових можна отримати безпосередньо у Приютівській селищній раді, або за телефоном: 6-43-45, чи надіслати електронне звернення на адресу inbox1@pryiutivka-community.gov.ua.