Поліцейські станції для безпеки громадян

Відкриття поліцейських станцій на території   Приютівської та Новопразької селищних ОТГ наразі у полі зору Головного управління Національної поліції в області.  Про це йшлося під час апаратної наради в Кіровоградській ОДА.
Як зазначалося, поліцейські станції призначені для роботи дільничного офіцера поліції, працівників груп реагування патрульної поліції, ювенальної превенції та громадських формувань з охорони громадського порядку.
Основні функції таких станцій  -  надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, взаємодія з органами місцевого самоврядування, налагодження тісної співпраці з населенням, територіальними громадами на засадах партнерства та спрямовані на задоволення їхніх потреб.
 Було також зазначено, що у 2018 році поліцейські станції відкриті на території Смолінської ОТГ Маловисківського району та Катеринівської ОТГ Кропивницького району. Вони укомплектовані меблями та оргтехнікою.   Наразі Головне управління Національної поліції в області проводить роботу щодо Олександрійського району.