Олександрійський район і об’єднані територіальні громади представлять свій потенціал на “AgroExpo‑2018”

Чергове засідання робочої групи з підготовки до презентації агропромислового, економічного та культурного потенціалу Олександрійського району і об’єднаних територіальних громад на міжнародній агропромисловій виставці “AgroExpo‑2018” відбулося днями у приміщенні районної державної адміністрації.

В обговоренні брали участь начальник управління агропромислового розвитку Олександр Ткаченко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Ірина Кравчук, начальник відділу культури і туризму Антоніна Пилипенко, провідний методист з питань туризму Олена Цицима, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев.
У рамках розробленої концепції презентації району учасники засідання детально розглянули питання щодо розміщення галузевих та виставкових зон усередині локації, яка розміститься на площі понад 170 кв. м. Звірили інформацію щодо списку учасників, обмінялися ідеями щодо сценарію проведення презентацій та визначилися із конкретними завданнями для відповідальних осіб.
За попередньою інформацією, Олександрійський район спільно з Новопразькою і Приютівською об’єднаними територіальними громадами презентуватимуть свій потенціал у день відкриття виставки, 26 вересня. Сама ж виставка “AgroExpo‑2018” триватиме протягом чотирьох днів, до 29 вересня включно.