Заслужені перемоги в олімпіадах

Вкотре наша учнівська молодь довела, що вона активна, обізнана і талановита. Про це свідчать результати участі учнів шкіл району у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, що проходив на базі закладів освіти м.Кропивницького. Вони вибороли перемоги в олімпіадах з екології, української мови і літератури, історії, математики, біології, географії.
Зокрема, перше місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології посіла учениця 11 класу Куколівського НВК Анна Петренко (вчитель Анатолій Шевцов), третє місце у Тимофія Здоровенка, учня 10 класу Цукрозаводського НВК (вчитель Леонід Балацький).

Приємно зазначити, що учениця 9 класу Новопразького НВК Дар’я Гейко посіла почесні треті місця у трьох олімпіадах – ​з української мови і літератури (вчитель Галина Пишна), з історії (Володимир Матяш), з біології (Олена Ярчук).
Кілька третіх місць посіли учні в інших олімпіадах. Наприклад, учень 8 класу Червонокам’янського НВО Микола Коханський в олімпіаді з історії (вчитель Юлія Заболотна), учениця 9 класу Новопразького НВО Маргарита Бабкіна – ​з математики, Дар’я Кириленко, учениця 8 класу Новопразького НВО (Валентина Пишна) – з біології, учень 9 класу Попельнастівської ЗШ Юрій Бунін – ​з географії (Олександр Труш).
Додамо, що учениця 11 класу Новопразького НВК Оксана Лещенко перемогла в обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Допомагала їй у підготовці вчитель української мови та літератури цього ж закладу Наталія Анатоліївна Бугайова. Обоє отримали відповідні відзнаки. Одразу після церемонії нагородження, яка відбулася 3 лютого, учасники приступили до виконання завдань ІV етапу конкурсу.
Молодці! Так тримати! Успіхів усім на чергових етапах!
Наш кор.