Кращі люди Олександрійщини

Урочисте відкриття оновленої районної Дошки пошани відбулося у рамках святкування Дня працівника сільського господарства. Цьогоріч вона вмістила 28 світлин представників різних професій та кількох трудових колективів. Її відкриття традиційно відбулося перед будівлею райдержадміністрації 17 листопада.




Відкриваючи Дошку пошани Богдан Куруп, голова Олександрійської РДА, та Ольга Коріненко, голова районної ради, відзначили, що справжнім багатством краю є наші трудолюбиві і добропорядні жителі. Виробничники, освітяни і лікарі — ​еліта усіх галузей — ​люди, які роблять все можливе, щоб наш район впевнено і плідно розвивався. Та висловили подяку усім, хто в основу свого життя поклав працю, добробут і розвиток району.
Богдан Анатолійович привітав усіх зі святом, побажав миру, добробуту і благополуччя, подальших звершень і здобутків в ім’я процвітаючої Олександрійщини. А свої вітання він продовжив на святковому концерті в районному будинку культури. Та разом з Ольгою Анатолівною вручив кращим аграріям району грамоти й подяки. Їх отримали більше 30 осіб — ​представники різних фермерських господарств району.






Після урочистостей на винуватців свята чекав гарний концерт. Програма його була цікавою та зворушливою, бо присвячувалась трудівникам землі, яких вони і звеличують. Участь у святі взяли творчі колективи Олександрійського району.


Н. Луценко.