Патріот недогарської землі

Є на території Недогарської сільської ради фермерське господарство «СІМФО». Очолює його Олександр Олійник, якого без перебільшення можна назвати справжнім патріотом своєї малої батьківщини, достойним сином недогарського краю.
Олександр Григорович керує господарством близько 15 років. Але за цей період для своїх працівників, для соціального розвитку села ним зроблено стільки, що іншим не вдається зробити за все життя.
Пунктуальний, педантичний, відданий нашій землі керівник, який любить дисципліну, порядок і до цього привчає весь трудовий колектив. Коли заходиш на територію господарського двору ФГ «СІМФО» із сторонніми людьми, вони вражаються: «Та це ж справжня Європа!» Там є що побачити і є чим пишатися. Новітня техніка в ідеальному стані, обслуговуючі будівлі, сучасні склади-зерносховища, і поряд з усім цим - газони для відпочинку з бесідками у розмаїтті дерев і квітів. Такого успіху досягає людина, яка безмежно любить землю, захоплюється своєю роботою.
Олександр Григорович - найперша підтримка керівництва сільської ради в усіх починаннях і добрих справах. Разом з керівниками інших господарств Анатолієм Карпусенком, Сергієм Ремезом постійно піклуються про соціальний розвиток громади, про харчування наших школярів, забезпечення дитячого садочка і багато іншого.

Минулого року з ініціативи Олександра Олійника всі гуртом обладнали в центрі Недогарок прекрасний дитячий ігровий майданчик. Щороку ремонтуються сільські дороги. Та найбільшим подарунком для громади цього року стала заміна покрівлі загальноосвітньої школи, яка здійснена повністю за рахунок ФГ «СІМФО». Варто відзначити, що сума проекту - близько півмільйона гривень. Олександр Григорович взявся за справу і з честю довів її до завершення.
Пишаюся тим, що Олександр був моїм першим учнем, а я - його першим вчителем. Тим, що він відданий селу, землі, на якій народився, виріс і міцно став на ноги як господарник, сучасний керівник. Завдяки таким людям ми й тримаємося.
Віктор Демидчик, сільський голова.