Олександрійська райдержадміністрація взяла шефство над ще однією військовою частиною

Нещодавно у відповідності до розробленого і затвердженого плану шефства над військовими частинами Олександрійська районна державна адміністрація взяла під опіку військову частину 3006 Національної гвардії України, яка дислокується в Дніпропетровську. У читачів може виникнути риторичне запитання: чи є сенс допомагати частині, яка знаходиться на значній відстані від нас.
Пояснити це можна досить просто. Бійці Нацгвардії з відповідної частини проходять службу на території Олександрійського гарнізону.
Свого часу частина Національної гвардії з Дніпропетровська не потрапила в Указ Президента про шефську допомогу, та нещодавно голова Кіровоградської ОДА підписав розпорядження і районна адміністрація взяла шефство, щоправда, лише над гарнізоном, який базується на Олександрійщині. І хоча під опікою відтепер знаходитиметься дві частини Нацгвардії та вся гарнізонна інфраструктура в них спільна – їдальня, плац та спортивний майданчик, який зараз будується.


Зазначимо, що Олександрійська райдержадміністрація продовжує шефство над військовими частинами Нацгвардії України, яка базується в Олександрії, та А 1405 Збройних Сил України.