На Олександрійщині сільського голову відзначили за допомогу армії

У п’ятницю, 1 липня, голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп разом з керівником громадського формування «Сокіл-1» Олександром Маковецьким завітали до Червоної Кам’янки, аби відзначити небайдужих мешканців за допомогу бійцям, які перебувають в зоні проведення АТО.

Зокрема, волонтерськими нагородами «За гідність та патріотизм» відзначили Червонокам’янського сільського голову Тетяну Бессараб, а також Михайла Гончаренка, керівника СВК ім. Фрунзе, яке систематично надає посильну допомогу бійцям, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції, а також волонтерам, які доправляють допомогу.


- І сільська рада, і місцеві підприємства, зокрема СВК ім. Фрунзе, систематично нам допомагають, останнє, зокрема, і продуктами харчування, і паливно-мастильними матеріалами. Тому за нашим поданням до райдержадміністрації вирішили відзначити Михайла Гончаренка та Тетяну Бессараб, - розповідає Олександр Маковецький.

Тетяна Олександрівна, у свою чергу, розповіла гостям про розвиток соціальної інфраструктури на селі. А потім всі разом завітали до Червонокам’янської амбулаторії і сільського Будинку культури, де нині тривають ремонтні роботи, і тепер новенькими сучасними покрівлями дахів не нарадуються і сільський голова, і місцеві жителі. Були раді гостям і в дитячому садочку, де для малечі також створені комфортні і затишні умови.