На Олександрійщині населені пункти залишились без світла

Не лише заметеними дорогами чи неможливістю дістатись до міста запам’ятається жителям району цьогорічний січень. Як і тиждень тому, в окремих селах Олександрійщини знову через норовливу погоду відсутня електроенергія. Без світла залишились села Тарасово-Шевченкове, Пахарівка та Михайлівка.

- Питання з розчищенням дороги до населених пунктів, які залишились без світла, вже вирішуємо. Як тільки вдасться це зробити, до них виїдуть працівники РЕМу і займатимуться відновленням постачання електроенергії. Ось тільки негода не вщухає і вносить корективи в наші плани, -  прокоментував ситуацію керівник апарату Олександрійської РДА Олександр Лисенко.

 Не змінилася ситуація і з автошляхами нашого району.  Варто відзначити, що зранку були спроби здійснити пасажирські рейси  до Нової Праги, Войнівки та Головківки, але через негоду автобуси повернулись назад до міста.

На жаль, станом на 12 годину стан автошляхів Олександрійщини не став кращим, і це, незважаючи на відчайдушну та безупинну працю дорожників. Снігопад слідом замітає вже розчищені ділянки дороги та зводить нанівець потуги дорожньої служби