Психологічну або юридичну допомогу можна отримати через «СпівДію»


Усі охочі можуть отримати безплатну психологічну та юридичну підтримку від «СпівДії». Про це інформує фейсбук сторінка "Олександрійська міська рада"
Олександрійці та вимушено переміщені громадяни можуть отримати юридичну та психологічну підтримку в рамках діяльності офіційної платформи «СпівДія». Її роботу координують органи влади разом із волонтерами.
Скористатися послугами може кожен охочий, зареєструвавшись за посиланням: https://airtable.com/shrfgyZ1ko5UYxR9r
Консультування психолога можуть проходити наживо або в телефонному форматі. Послуги з юридичної підтримки надаються в режимі онлайн з використанням засобів телефонного зв’язку.
Окрім того, платформа гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія» забезпечує допомогу за такими напрямами:
1) «співдія волонтери» – платформа волонтерів, які долучаються до ініціатив платформи;
2) «співдія діти» – створення просторів двох типів: стаціонарних та мобільних з метою розвитку неформальної освіти та надання психологічної допомоги дітям від 5 до 12 років;
3) організація волонтерської допомоги у доставці медикаментів тим, хто цього потребує;
4) «співдія підприємці» – підтримка спільноти підприємців, малого та середнього бізнесу з метою сприяння відновленню бізнесу під час війни та у післявоєнний період;
5) «співдія work» – підтримка у працевлаштуванні біженців і тимчасово переміщених осіб та зміні професії;
6) «співдія шелтер» – підтримка поселень евакуйованих громадян;
7) «співдія хаб» – організація гуманітарних просторів на базі молодіжних центрів та молодіжних просторів, активних волонтерських та громадських організацій України для підтримки потребуючих українців, які постраждали під час війни.
Платформа «СпівДія» (https://spivdiia.org.ua/) – офіційний вебресурс, створений активною молоддю разом із Координаційним штабом з гуманітарних і соціальних питань Офісу Президента України для збору потреб та оперативної допомоги цивільному населенню.

Читайте нас у
Icon Icon IconIcon Icon