Новий туристичний логотип у Попельнастівської територіальної громади


Ескіз туристичного логотипу Попельнастівської територіальної громади. Про це можна дізнатися на фейсбук сторінці Валерія Жванко.
В основу графічного зображення покладено форму рала - примітивного знаряддя для оранки землі, відомого на наших землях приблизно за 2000 років до н.е., а також слоган "Попельнасте - серце громади". Дивним чином форма рала і символічне зображення серця - співпадають. 
Ще один змістовний мотив логотипу: "Ми - різні, але об'єднанні в одній громаді заради спільного добробуту, за створення і збереження якого - несемо спільну відповідальність". 
Опосередковано присутні також мотиви:  вістря стріли або списа і розгорнутої книги. Захист рідної землі і просвітництво - притаманні нашим предкам тисячі років.
Назви всіх населених пунктів, об'єднаних в одній громаді і одному малюнку - це назви колишній сільських рад, що увійшли до складу Попельнастівської громади.
Різний розмір шрифта - пов'язаний з різною кількістю населення на 2021 рік. 
Логотип був представлений на дев'ятій сесії восьмого скликання Попельнастівської сільської ради 01.07.2021 депутатам для схвалення.
Автор ідеї - Валерій Жванко
Дизайн - Костянтин Калякін