Виставка «Зброя та безпека»: МВС України представило декілька сучасних стендів


Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, виступаючи на офіційному відкритті, зазначив, що Україна повинна більше фінансувати наукові та конструкторські розробки зброї. Про це можна дізнатися на фейсбук сторінці Поліції Кіровоградської області. 
«Нам треба розраховувати на власні сили як у виробництві зброї, так і у захисті нашої країни. Тому держава Україна буде підтримувати всіх виробників – як державних, так і приватних – у питаннях розробки озброєння. Ми повинні фінансувати науково-дослідні та конструкторські роботи, які б дозволили нам перевищувати якість зброї, яка виробляється в державі-агресорові. Саме тому для нас дуже важливо проводити такі виставки як "Зброя та безпека". Щоб наші підприємства обмінювалися досвідом та знаходили для себе нових партнерів у середині країни і за її кордонами. Чим більше буде виробництва зброї у нас, тим сильніша буде оборона країни», - заявив Антон Геращенко. 
МВС представило відразу декілька своїх стендів. Це і науково-дослідний інститут МВС, напрацювання Поліції охорони, Слідчого управління та Національної академії внутрішніх справ України.
Фото з фейсбук сторінки Поліції Кіровоградської області.