25 червня до Дня молоді в Олександрії провели багатогалузевий ярмарок вакансій

До Дня молоді в Олександрії провели багатогалузевий ярмарок вакансій
25 червня у рамках заходів, присвячених Дню молоді, біля Олександрійського міськрайонного центру зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій. 
Фахівці пропонували свої послуги не лише запрошеним безробітним, а й всім жителям і гостям міста Олександрії та району. У заході взяли участь понад 100 шукачів роботи.
Захід пройшов за участю ТОВ «Королівське ХПП», філії ТОВ «Верес», Державної установи «Петрівська виправна колонія (№ 49)», ФОП Коробко В.І., а також представників місцевого центру з надання вторинної правової допомоги, управління соціального захисту населення та міського центру соціальних служб.
Серед вакансій, які пропонували роботодавці незайнятим громадянам – начальник відділення (пенітенціарна система), бухгалтер, водій автотранспортних засобів, технік з обслуговування інженерно-технічних засобів охорони (пенітенціарна система), інспектор (пенітенціарна система), електромонтер з обслуговування підстанції, укладальник-пакувальник та ін. 
Роботодавці презентували свої підприємства, надавали шукачам роботи інформацію про вакансії, відповіли на питання, а також проводили співбесіди з претендентами на роботу з метою підбору майбутніх працівників. Зацікавлювали шукачів роботи умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами та гарантували гідний рівень заробітної плати. 
Водночас фахівці місцевого центру з надання вторинної правової допомоги надавали всім охочим консультації юридичного спрямування. 
Своєю чергою, фахівці органів соціального захисту населення та центру соціальних служб повідомляли інформацію щодо переваг легальної зайнятості, державних програм та гарантій, що орієнтовані на соціальний захист населення. 
Також у рамках заходу презентовано таку соціальну послугу як сімейний патронат, що може стати не лише альтернативою безробіттю, а й внеском у розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  
Фахівцями центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці, соціальні партнери та безробітні мали можливість поспілкуватися і отримати відповіді на свої запитання.
Фото з фейсбук сторінки "Олександрійська міська рада"