25 червня в Олександрії у ПК «Олександрійський театр» відбулися урочистості до 25-ї річниці Конституції України

Відбулося нагородження олександрійців з нагоди з Дня Конституції України
25 червня у ПК «Олександрійський театр» відбулися урочистості до 25-ї річниці Конституції України. Про це інформує фейсбук сторінка "Олександрійська міська рада".
Серед поважних гостей у залі були присутні секретар міської ради Вікторія Косяк,  заступник міського голови Ірина Чемерис, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Завалій, голова районної ради Сергій Ракута, заступник командира по роботі з особовим складом в/ч 2269 Юрій Криндач, командир окремого загону спецпризначення Іван Реут, начальник районного відділу Нацполіції Володимир Хвостов, керівник Олександрійської окружної прокуратури Артем Моргай, представники міської та районної рад, олександрійці, які працюють в різних сферах та займаються громадською діяльністю.
З вітальною промовою до усіх присутніх звернулася секретар міської ради Вікторія Косяк, яка підкреслила, що наша Конституція ще молода, бо навіть за людськими мірками 25 років – це тільки становлення, вибір орієнтирів та векторів руху. Однак істини, які в ній закладені – це основа для нашого з вами світогляду та переконань.
«Недарма кожна нація має свою Конституцію. Адже саме в ній прописано коло наших прав, курс розвитку країни, пріоритети, які є важливими для всіх. І коли кожен з нас нарешті зрозуміє, що найкраща країна – саме та, де ми народилися, тоді кожен з нас усіма своїми справами та словами буде її берегти. Бо нам тут жити, ростити власних дітей і зустрічати старість. І тільки від нас залежить, яке майбутнє чекає на країну вже сьогодні. Вітаю зі святом! Бережімо себе і близьких. Бережімо Україну!», -  завершила свій виступ Вікторія Косяк.
Після слів привітань відбулася церемонія нагородження кращих олександрійців Почесними грамотами, грамотами міської ради та подяками міського голови за активну громадянську позицію, значний внесок у розвиток різних галузей Олександрії та з нагоди Дня Конституції України. 
По завершенню нагородження святковий настрій глядачам подарували творчі колективи і солісти КП «Олександрійський театр».
Фото з фейсбук сторінки "Олександрійська міська рада"