28 травня в Олександрії військові авіатори вшанували пам’ять загибелі членів екіпажу борту № 16

У військовій частині 2269 вшанували пам’ять загиблих авіаторів. Про це інформує фейсбук сторінка "Олександрійська міська рада".
28 травня на плацу військової частини 2269 відбувся захід-реквієм до 7-ї річниці загибелі членів екіпажу борту № 16 під час виконання службово-бойових завдань в ході проведення антитерористичної операції. Серед загиблих були й олександрійські військові – полковник Сергій Бульдович та капітан Сергій Кравченко.
Окрім військових, у мітингу взяли участь секретар міської ради Вікторія Косяк, голови районної ради та державної адміністрації, керівники сусідніх територіальних громад, представники громадських організацій, матері та вдови загиблих воїнів АТО\ООС та ін.
Виступаючи перед присутніми, Вікторія Косяк зазначила, що війна на Сході України стала справжнім випробуванням для всіх. «Вона і до цього часу випробовує на єдність і цілісність нашу країну, випробовує на віру і згуртованість наш народ, випробовує на мужність, відвагу і жертовність наших захисників. Члени екіпажу вертольоту, які виконували службове завдання неподалік Слов’янська і були збиті бойовиками, пройшли це випробування. Але, на жаль, ціною власного життя» - сказала секретар міської ради.
Тож від імені міського голови та від себе особисто вона подякувала нашим героям, які захищають цілісність України, рідним і близьким загиблих військових за мужність, відвагу і вірність українському народу. А також побажала усім здоров’я, миру і чистого неба над головою.
Учасники мітингу-реквієму вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальних комплексів, а військовий капелан провів молебень за загиблими авіаторами.
Наприкінці заходу особовий склад військової частини пройшов урочистим маршем, після чого всі охочі могли долучитися до спортивних змагань пам’яті загиблих членів екіпажу борту № 16, які проводилися на території частини.
Фото з фейсбук сторінки "Олександрійська міська рада"