26 травня в Олександрії відбувся звітний концерт творчих гуртків ЦДЮТ ім. О. Шакала

Центр дитячої та юнацької творчості провів звітний концерт. Про це інформує фейсбук сторінка "Олександрійська міська рада"
26 травня в ПК «Олександрійський театр» відбувся звітний концерт творчих гуртків Центру дитячої та юнацької творчості ім. О. Шакала, приуроченого до 275-ї річниці з Дня заснування міста.
При вході до театру всі охочі могли оглянути виставку дитячих робіт вихованців, які на базі ЦДЮТ відвідують гуртки художнього різьблення, образотворчого та ужиткового мистецтва, бісероплетіння тощо.
Під час концерту за традицією директор ЦДЮТ Наталія Полонік разом із заступником з навчально-виховної роботи Таїсією Карпенко урочисто вручила 8-ми вихованцям Центру свідоцтва про закінчення закладу і здобуття позашкільної освіти, а керівники випускників, у свою чергу, отримали подяки. Грамоти про успішне навчання в творчому об’єднанні «Хочу все знати!» також одержали й наймолодші вихованці ЦДЮТ.
Протягом свята присутніх розважали зразковий хореографічний колектив «Усмішка» та сучасного танцю «Капріз», вокальний колектив «Перлина», вихованці гуртків ігротехніків «Ігроленд» та театрального гуртка «Театр і К».
Фото з фейсбук сторінки "Олександрійська міська рада"