Патрульні поліції Кіровоградської області виявили підробку посвідчення водія Opel Vectra на 684 кілометрі траси  М-12 21 квітня
Ознаки підробки посвідчення водія виявили патрульні у керманички. Про це можна дізнатися на фейсбук сторінці патрульної поліції Кіровоградської області.
21 квітня, близько 13-ї години, на 684 кілометрі автомобільної дороги М-12 (Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка) патрульні зупинили автомобіль Opel Vectra за порушення правил дорожнього руху. 
Під час перевірки документів охоронці порядку встановили, що посвідчення водія відповідно до бази даних Національної поліції належить іншій особі. Натомість інформація про те, що 25-річна керманичка його отримувала – відсутня.
На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила посвідчення водія та направила його на дослідження до науково-дослідного експертно-кримінального центру.
Нагадуємо, що за частиною 1 статті 358 (Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа) Кримінального Кодексу України передбачена максимальна відповідальність у вигляді обмеження волі строком до 2 років.