У Приютівці Олександрійського району поліція роз’яснює мешканцям необхідність дотримання режиму самоізоляції

З моменту впровадження карантинних заходів поліцейські офіцери громади Олександрійського районного відділу поліції Олександрійського відділу поліції  Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області контролюють дотримання встановлених обмежень. Зокрема, проводять профілактичні бесіди з мешканцями Приютівської об’єднаної територіальної громади щодо необхідності дотримання встановлених обмежень. Про це можна дізнатися на сайті Приютівської громади.
Окрему увагу приділяють особам, котрі зобов’язані перебувати на самоізоляції. Це стосується тих громадян, котрі нещодавно повернулися із-за кордону. Поліцейські спілкуються з ними телефоном, роз’яснюють необхідність дотримання режиму самоізоляції, а також проводять вибіркові перевірки. Поряд із цим, поширюють листівки-пам’ятки про посилення заходів безпеки для боротьби з коронавірусом.
«Перевіряти дитячі, спортивні майданчики та парки будемо до закінчення карантину. Наразі розповідаємо перехожим, що таке коронавірус та про нові правила карантину. Людей просимо без зайвої необхідності не виходити з дому», — зазначив поліцейський Віталій Нікулін.
Фото з сайту Приютівської ОТГ