Новопразька ОТГ встановила 7 камер відеоспостереження на території за 115 тисяч гривень (фото)

Сім камер відеоспостереження встановили у Новопразькій об’єднаній територіальній громаді. Сучасне обладнання змонтували на перехрестях з найбільшим рухом транспорту, у місцях зі скупченням людей та біля важливих соціальних об’єктів. Про це можна дізнатися на сайті Новопразької громади.
Усі 7 камер, встановлених заради безпеки жителів громади, об’єднані в одну систему. Вони мають високу точність передачі зображення. А одна з камер навіть є номерною, тобто здатна розпізнавати та фіксувати номери автомобілів, що рухають дорогами Новопразької ОТГ.
Інформація з відеокамер надходить до центру моніторингу, який розташований на базі поліцейської станції громади. Така система відеоспостереження суттєво полегшить роботу поліцейським офіцерам Новопразької громади та допоможе правоохоронцям оперативно реагувати на різноманітні правопорушення, які можуть трапитися на території.
«Створення системи відеоспостереження – одна із важливих цілей Стратегії розвитку Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади у напрямку безпеки жителів. Сьогодні ми поступово втілюємо нашу Стратегію у життя. Сподіваюся, разом із поліцейською станцією відеонагляд допоможе підвищити рівень безпеки та зменшити кількість злочинів на території громади», — прокоментував встановлення камер Богдан Куруп, селищний голова Новопразької об’єднаної територіальної громади.
На облаштування системи відеоспостереження витратили 115 тисяч гривень з місцевого бюджету Новопразької громади. Цього року ефективність відеонагляду випробовуватимуть на території селища Нова Прага. У майбутньому систему хочуть розширити, за наявності фінансування.
Фото з сайту Новопразької ОТГ