Юрій Коваль звернувся до жителів Олександрійського району з приводу спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19

Юрій Коваль, перший заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації звернувся до мешканців району з приводу спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Про це можна дізнатися на офіційному сайті Олександрійської районної державної адміністрації.
Шановна громадо!
Закликаю до відповідальності кожного жителя району, а особливо громадян, які прибули із-за кордону під час спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, залишайтеся вдома на самоізоляції протягом 14 днів. Бережіть себе, членів вашої родини та кожного жителя громади, утримайтесь від святкових заходів та дружніх візитів.
При перших змінах у самопочутті та перших проявах респіраторних захворювань негайно телефонуйте сімейному лікарю. Сімейний лікар скоординує ваші дії та підкаже яким чином діяти далі.
За порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням введено адміністративну, а також кримінальну відповідальність.
Інформацію, про осіб, які повернулися з-за кордону та порушують карантинні заходи (обов’язкова самоізоляція протягом 14 днів), просимо терміново надавати до Олександрійського відділення поліції Олександрійського відділу Головного управління національної поліції України в Кіровоградській області.
Будьте здорові і пам’ятайте, що лише ваша відповідальна поведінка може захистити і вберегти сотні життів людей!!!
З повагою, перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль
Фото з сайту ОРДА