Крадії полюють на бензопили

У період з 15 по 22 квітня поточного року до Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського відділу поліції надійшло 92 повідомлення від громадян, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 10. Про це повідомив начальник Олександрійського РВП Віталій Кравцов. Серед кримінальних правопорушень, зареєстрованих минулого тижня, 5 крадіжок, а також інші кримінальні правопорушення.

 Крадіжки

24 квітня до відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки селища Нова Прага про  те, що в ніч на 24.04.2019 невідома особа таємно, шляхом вільного доступу, викрала з подвір’я останньої велосипед. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
25 квітня правоохоронці зафіксували повідомлення від охоронця ст. Щасливе, який сповістив про те, що в ніч на 25.04.2019 невідома особа, шляхом вільного доступу, викрала з вагона пломбувальну установку. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
25 квітня до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканки с. Новоселівка, про те, що 21.04.2019 в клубі  невідомі викрали її мобільний телефон. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
Санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
22 квітня до відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця м. Олександрія про те, що  у с. Войнівка у  не встановлений період часу невідома особа з його нежилого дачного будинку, шляхом пошкодження вікна,    викрала бензопилу. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України. Санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.