Район закуповує засоби індивідуального захисту людей від вражаючих факторів


Олександрійська РДА має намір закупити на район індивідивідуальні засоби захисту людини - протигази та захисті гумові костюми, які будуть застосовувати під час спеціальних навчань з питань попередження й профілактики надзвичайних ситуацій в регіоні, або у разі їхньої ліквідації. 

На даний час тривають закупівлі через систему «Прозоро». За інформацією офіційного джерела, замовник має намір придбати 11 захисних костюмів Л-1, які призначені для використання в якості універсального спеціального одягу персоналу при захисті шкірного покрову людини, одягу і взуття, від впливу твердих, рідких, крапельно-аерозольних отруйних речовин, суспензій, аерозолів, шкідливих біологічних факторів і радіоактивного пилу та 21 протигаз ЦП-5 (виробник Україна) або альтернативні у повній комплектації. Очікувана вартість закупівлі близько 16 тис. грн. Відомо, що на перших торгах надійшла одна пропозиція від особи-підприємця Світлани Воротченко на загальну суму у майже 12 тис. грн.
Додамо, що в районі діє комісія з питань надзвичайних ситуацій, яку очолює перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль.