У Попельнастому полювали крадії

У період з 29 квітня по 6 травня до Олександрійського районного відділення поліції надійшло 71 повідомлення від громадян, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 12. Серед кримінальних правопорушень, зареєстрованих минулого тижня, 6 крадіжок, а також інші кримінальні правопорушення. Про це нашому виданню повідомив начальник Олександрійського РВП Віталій Кравцов.

 Крадіжки

29 квітня до відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера РЕМ Олександрійського району про те, що у невстановлений період часу неподалік с. Новоселівка невідомі особи викрали електротрансформатор. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
1 травня правоохоронці зафіксували повідомлення, що надійшло до них від постраждалої жительки селища Приютівка, в якої злодії поцупили мобільний телефон. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
3 травня до відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця с. Веселе про те, що того ж дня у невстановлений період часу з території його домоволодіння невідома особа здійснила крадіжку велосипеда. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
29 квітня працівникам поліції про крадіжку металолому з території його нежилого будинку, який розташований у с. Попельнасте, повідомив житель м. Олександрія. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України. 
2 травня до відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця м. Олександрії про те, що невідома особа в с. Попельнасте викрала з території його домогосподарства акумуляторні батареї та дизельне паливо. 
Санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.