Олександрієць побив колишнього жителя Головківки, викравши його майно

У січні цього року безробітний житель Олександрії, 27-річний Богдан проник у двір жительки села Головківка і пограбував її сина — ​25-річного Павла. Маючи на меті намір заволодіти чужим майном, злодій натрапив на чоловіка та наніс йому понад десять тілесних ушкоджень у вигляді травматичних поранень.
Згідно з інформацією Олександрійського міськрайонного суду, і висновками судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження віднесли до категорії середньої тяжкості. Потерпілому діагностували суттєві розлади здоров’я, у тому числі пошкодження восьми ребер і паху, правого вуха, носа, передпліччя, сідниць, стоп і пальців на руках, а також численні садна грудної клітини. Кілька місяців постраждалий лікувався. Водночас відносно нападника було порушено кримінальну справу.

За даними обвинувачувального акту, скориставшись тяжким станом потерпілого, злодій вкрав його мобільний телефон «Nokia», а також поцупив супутниковий ресивер (тюнер), жіноче зимове пальто та куртку, і чоловічі кросівки. Загальні збитки склали понад півтори тисячі гривень.
За фактом звернення до поліції з боку матері потерпілого, правоохоронці оперативно встановили особу злочинця. Ним виявився корінний житель Олександрії, безробітний 27-річний Богдан, який заволодів чужим майном, вчинивши розбійний напад, що загрожував життю і здоров’ю потерпілого. Він розповів правоохоронцям, як все сталося, і що саме наштовхнуло його на злочин.
У чуже житло нападник проник за допомогою лому і металевої кочерги. Зовсім не очікував на те, що там хтось буде. Тому миттєво, у гарячці, вирішив розправитися із Павлом. Ще до суду про все зізнався і розкаявся у скоєному, та повернув родині потерпілого викрадені речі, які не встиг реалізувати, до того ж має відшкодувати всі матеріальні збитки.
Зараз на злочинця ще чекає повторне судове засідання, а поки ж йому обрано запобіжний  засіб і той знаходиться під домашнім арештом.
Павло ж потрапив у халепу саме тоді, коли приїхав до матері у гості із села Запоріжжя Недогарської сільради. На різного роду судово-медичні експертизи і діагностику сина мати витратила понад 3 тис. грн, які нападник і компенсує.