Сергій Кузьменко готовий законно залишити посаду



Про це він сказав з трибуни обласної ради під час її пленарного засідання у вівторок, 23 квітня. Голова ОДА підкреслив, що готовий піти з посади і передати свої повноваження новопризначеному очільнику області, у зв'язку з обранням нового Президента України.
- Я буду чекати, коли новообраний Президент України виконає свій конституційний обов’язок і призначить нового керівника обласної державної адміністрації. Обіцяю, що прийду на цю зустріч і особисто побажаю голові ОДА успіху у виконанні його повноважень. Переконаний, що це відбудеться найближчого часу, - зазначив посадовець і додав, що усе зробить відповідно до букви закону. Також він зазначив, що не знає, коли точно станеться призначення. Лише припустив, що скоріше за все – у червні або липні цього року. 
Сергій Кузьменко закликав своїх колег – голів районних державних адміністрацій продовжувати працювати, виконувати чесно і добросовісно свої посадові обов’язки і служити своїм громадам до призначення нових керівників. 
Нагадаємо, на посаду голови Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко був призначений 16 вересня 2014 року. Він чи не єдиний голова ОДА, що працює на цій посаді майже весь 5- річний термін, на який призначений згідно з розпорядженням Президента України.