Відбулася четверта сесія Новопразької селищної ради

Більше 26 питань черги денної розглянули депутати Новопразької селищної ради на своєму пленарному засіданні, що відбулося 26 жовтня 2018 року. Як завжди, працювали депутати конструктивно та злагоджено, попередньо розглянувши всі проекти рішень на засіданні постійних комісій. У результаті всі документи ухвалені без правок та зауважень.

Зокрема, народні обранці внесли зміни та затвердили у новій редакції Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької селищної ради, які опинилися в скрутній життєвій ситуації; затвердили селищну комплексну Програму соціальної підтримки учасників АТО, членів їхніх сімей, сімей загиблих учасників АТО, постраждалих учасників Революції Гідності та вшанування пам’яті загиблих на 2018—2020 роки.
Затвердили виконання бюджетів Новопразької селищної, Шарівської та Пантазіївської сільських рад за 9 місяців 2018 року та іншими рішеннями внесли зміни до цих бюджетів на поточний рік. Також внесли зміни та доповнення до Програми економічного та соціального розвитку території Новопразької селищної ради на 2018 рік та ухвалили майже 16 рішень з питань землеустрою для громадян селища.
Провели сесію голова селищної ради Богдан Куруп і секретар ради Василь Гейко. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів.