Шкільне життя

З початку наступного тижня першокласники Протопопівської школи навчатимуться у своєму кабінеті

Про це сказала директор школи Валентина Бєляєва, спілкуючись з заступником голови Приютівської громади Іриною Чемерис, яка проінспектувала місцеву школу, де оглянула класну кімнату для першокласників. За словами керівниці навчального закладу, у класі ведуться останні приготування для облаштування шкільними меблями та навчальним обладнанням.
Валенина Бєляєва запевнила, що вже з початку наступного тижня першокласники навчатимуться у своєму кабінеті.

Того дня Ірина Чемерис відвідала село Березівку, де, окрім відвідин дитячого садочка «Світлячок» та спілкування з завідуючою ДНЗ, завітала до сільського клубу. Там заступник голови Приютівської громади поспілкувалась з керівником СБК Дарією Ратушняк та ознайомилася з підготовчими заходами до проведення Дня села Березівка, який запланований на 15 вересня.

ШКІЛЬНА РУХАНКА ДО ДНЯ
ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ

7 вересня у провідних навчальних закладах Приютівської ОТГ спортивними заходами відзначали день фізкультури і спорту. У кожному навчальному закладі громади творчо підійшли до підготовки спортивної програми. Зокрема, в Протопопівську школу завітав голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев. Він особисто провів зарядку для школярів, після чого, на дітей чекала показова програма від стронгменів з громадської організації «Сильна Олександрійщина» — Олексія Чижа та Інни Дзюби. Спортсмени продемонстрували присутнім свої силові якості — Інна тягнула автомобіль марки «Славута», Олексій показав, як можливо гнути цвяхи.
У Цукрозаводському НВК, що в Приютівці, спортивні вправи для школярів провела секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко. До закладу вона також завітала не одна. Разом з каратистами СК «Спарта‑17», котрі, у свою чергу, на подвір’ї школи виступили з показовою програмою. У свою чергу, керівник апарату Приютської ОТГ Вікторія Косяк та в.о. старости Головківського  старостинського округу Тетяна Кузьменко того дня побували у Головківській школі, де разом з дітьми долучилися до ранкової руханки. Аналогічний захід відбувся і в Ізмайлівській школі, повідомляє сайт Приютівської об’єднаної громади.