Загону спецпризначення – ​шість років


Чудова нагода – ​шоста річниця створення окремого загону спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії України 3006, який базується на території військової частини 2269 в  Олександрії, зібрала минулого тижня чимало гостей, військовослужбовців.
Привітати командування підшефної військової частин Національної гвардії України та особовий склад окремого загону спеціального призначення на урочисті заходи, які проходили у клубі військової частини, завітали голова районної ради Ольга Коріненко та керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Лисенко.

Окремий загін спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії України був створений згідно з наказом командувача внутрішніх військ МВС України 9 липня 2012 року.
А свої перші серйозні іспити на профпридатність команда успішно пройшла під час виконання бойових завдань по захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України у зоні АТО, проявивши свою гідну підготовку та особисту мужність, самовідданість та високий професіоналізм.
Слова глибокої вдячності від імені районної державної адміністрації та районної ради винуватцям свята адресувала Ольга Коріненко. У своїй короткій промові вона наголосила на престижності та необхідності професії військового у нашій країні, та побажала усім, хто вважає захист Вітчизни справою свого життя, міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів у службовій діяльності.
Звісно, цього святкового дня не обійшлося без нагород. Ольга Коріненко та Олександр Лисенко вручили кращим військовослужбовцям низку районних відзнак за вагомі досягнення у професійній діяльності, відмінну службу та з нагоди шостої річниці створення окремого загону спеціального призначення.
Чудовий концерт із енергійними танцями, піснями у виконанні аматорів Олександрійщини не залишив нікого байдужим.
Після завершення урочистостей гості ознайомилися з умовами навчання спецпризначенців та оглянули зразки сучасної  військової техніки.