Пішов із життя Володимир Ільющенков – ​життєлюб, оптиміст, патріот

У ніч з 11 на 12 липня 2018 року на 59-му році пішов із життя директор Олександрійського районного територіального центру соціального обслуговування Володимир Ільющенков. Ми запам’ятаємо його, як людину позитивну, добру й товариську. В одному зі своїх останніх інтерв’ю він розповідав, що свою трудову діяльність почав вчителем, очолював Пенсійний фонд та банк “Інко”. Практично все життя був на керівних посадах і три скликання депутатом Олександрійської райради. Останні 10 років очолював Терцентр.
Крім інших чеснот, у нього була ще одна гарна риса - він завжди добре відгукувався про своїх колег.  Бо, як не крути, говорив він, а скрізь очолював суто жіночі колективи, і з цього приводу не раз жартував. 
З повагою, особливою турботою і любов’ю він ставився до своїх підопічних і переймався їхніми долями.  Вболівав чи не за кожного і багатьом приходив на допомогу: «До мене особисто люди звертаються з різних питань, - якось сказав   Володимир Леонідович в одній із своїх розмов із журналістом нашого видання. — Сьогодні телефонували, щоби допоміг з підгодівлею лелек, які гніздяться у Новій Празі на березі замерзлого водосховища. На цю благочинну акцію відгукнувся - не вагаючись. З адміністрації ЦРЛ просили підтримати під час роботи у районі пересувного флюорографа. Люди мене добре знають  і йдуть з різними питаннями. Намагаюся нікому не відмовити, хоча це не входить у мої прямі обов’язки». 

Ось таким ми й запам’ятаємо Володимира Леонідовича - відкритим, товариським, здібним керівником, надійним другом і наставником. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у серцях його близьких, друзів і колег! У їх числі і колектив редакції “Сільського вісника”, з яким він підтримував дружні стосунки. Сумуємо і висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким у зв’язку з важкою втратою. 
Спочивайте з миром,  шановний Володимире Леонідовичу. Вічна пам’ять.