На Олександрійщині з концертним туром побував Павло Зібров

 Проте цікавість артиста до нашого краю зовсім не пов’язана з концертною діяльністю. Йдеться скоріше про заробітчанство під час виборчої кампанії. Як повідомила інтернет - газета «Кіровоградська правда», Зібров агітуватиме за одного з кандидатів від на посаду Приютівського селищного голови Олександрійського району і в депутати Дмитрівської селищної ради Знам’янського району.   
Один концерт відбудеться у Протопопівці, що входить до Приютівської громади, просто неба поруч із клубом 14 квітня, а інший у Дмитрівці – у будинку культури днем раніше.
Відомо, що зустріч із кандидатами і виступ зірки триватиме три години.
Джерело також повідомляє, що вартість одного виступу Зіброва, за даними концертних агенцій, коштує близько п’яти тисяч доларів, що у гривневому еквіваленті становить понад 130 тисяч гривень. 
Ще один аналогічний концерт Павла Зіброва 12 квітня організував у селищі Нова Прага кандидат-самовисуванець на посаду Новопразького селищного голови Віталій Решетняк. У попередньому випуску «Сільського вісника» ми вже згадували прізвище цієї людини у статті під назвою «Несанкціоновані сміттєзвалища - біда кожного населеного пункту». За словами свідків,  після його звільнення з посади директора комунального підприємства «Новопразьке», з підприємства таємничим чином зникли всі  дозвільні документи  на облаштування офіційного сміттєзвалища. «Ні паперів, ні сміттєзвалища», - так прокоментував ситуацію  депутат районної ради, член виконавчого комітету Новопразької селищної ради Дмитро Губарєв.
 На даний час Віталій Решетняк також є  членом виконавчого комітету Новопразької селищної ради. Згідно з декларацією останнього, за минулий рік він заробив  трохи більше 47 тисяч гривень.
Нагадаємо, вибори депутатів і голів Новопразької та Приютівської об’єднаних територіальних громад відбудуться в неділю, 29 квітня поточного року.
Наш кор.