«Самопоміч» висуває кандидатів у депутати до обох ОТГ Олександрійщини

29 квітня у двох об’єднаних територіальних громадах Олександрійського району відбудуться перші вибори. Цього тижня районна організація «Об’єднання «Самопоміч» на чолі з керівницею Іриною Чемерис провела збори, на яких висунула кандидатів у депутати обох рад – ​Приютівської та Новопразької.

До Приютівської ОТГ у виборчих перегонах візьмуть участь вісім кандидатів від «Об’єднання «Самопоміч». У списку 67-річний Анатолій Задесенець, керівник ФГ «Ріта» з Піщаного Броду; 31-річна Марина Дячук, бібліотекар з Войнівки; 32-річна Юлія Ніконорова – ​соцпрацівник Олександрійського районного центру для сім’ї, дітей та молоді, мешкає у Войнівці; 63-річна Наталія Трофимович, діловод Протопопівської сільради; 36-річна Яна Удод, медсестра Протопопівської амбулаторії, мешкає у Приютівці; 41-річний Сергій Телеуца, начальник відділу ТОВ НВФ «Агрохім», мешкає в Пантаївці; 30-річна Анжела Зіненко, бібліотекар Березівської бібліотеки-філії; Владислав Олексієв, головний інженер ТОВ «Агродар ЛТД», проживає у Протопопівці.
До Новопразької ОТГ «Самопоміч» висуває трьох кандидатів – ​42-річного Олександра Сілідея, тракториста ТОВ «УкрАгроКом» з Нової Праги, 51-річного Геннадія Матуненка, майстра лісу Онуфріївського лісгоспу з Пантазіївки та 54-річного Василя Гейка, вчителя початкових класів Новопразького НВО, мешкає у Новій Празі.
Кандидатів на голів ОТГ «Самопоміч» не висувала.
Н. Луценко