ПІВСТОЛІТТЯ - У ПРАЦІ

Про таких, як наш Олександр Кирилович Пилипенко, кажуть, що незважаючи на свої літа, не втратили жагу до життя. Щоранку його, бадьорого і усміхненого, зустрічають друзі і колеги. На його професійному календарі майже півстоліття, тому він настільки звик бути серед людей, у колективі, що навіть не уявляє свого життя по-іншому.
Народжений у післявоєнному 1948 році, він пізнав нелегкі роки дитинства, коли країна відбудовувалася, ставала, як кажуть, на ноги. Тодішнє життя загартовувало, вчило жити і працювати відповідально. Так було і в нього. Здобувши професію електрослюсаря, наприкінці 1967 року він розпочав свою трудову діяльність. Спочатку працював у вугільній промисловості, а з 1971 року вступив у колгосп. За довгі роки пройшов різні сходинки – від електрика до інженера – електрика, інженера – енергетика. Нині він – майстер енергослужби. Змінювалися часи, змінювалися назви і форми господарства – від колгоспу ім. Калініна до ТОВ «УкрАгроКом», а Олександр Кирилович усі свої знання, вміння і досвід віддавав на благо рідної землі, рідного підприємства. Усього довелося скуштувати за ці півстоліття. Комусь допомагав, у когось переймав досвід, вчився новому, що згодом застосовував на практиці. З усього цього калейдоскопу помалу сформувались фаховий і житейський досвід, авторитет серед колег і земляків.Олександр Кирилович ніколи не шукав легких шляхів, завжди трудився на совість. Цьому разом із дружиною вчили і свого сина. І тепер мають справжню трудову династію. Надія Андріївна також ще трудиться у господарстві начальником будівельної бригади, а Юрій працює водієм.

Окрім роботи, незамінною основою щастя для них є сім’я – син, онуки Роман та Євген і маленька правнучка Ліза, які часто навідують оселю Пилипенків. Та має наш ювіляр і справжнє чоловіче вподобання – у вільний час посидіти біля водойми з вудкою чи вийти на полювання. Хай і не принесе додому здобичі чи риби, але отримає насолоду від тиші, приємного спілкування з природою.
Цими днями домівка Пилипенків ще більше сповниться теплом, радістю, усмішками, квітами і подарунками, адже глава родини святкував 22 березня своє 70-ліття. Щедрий ювілей, бо є що згадати, є чим поділитися, є бажання сказати – я щаслива людина. Бо є улюблена робота, вірна супутниця життя, чудова родина. А ще більше бажання – жити і творити. Тож ми усім колективом хочемо щонайперше побажати – міцного здоров’я на довгі-довгі літа. Залишайтеся,шановний Олександре Кириловичу,таким же, сповненим оптимізму, щонайменше до свого столітнього ювілею! Хай завжди у вашій родині буде злагода, порозуміння, повага, а в домівці буде тепло і затишно.
Хай буде мирне, чисте небо,
А у житті — все так, як треба:
Здоров’я із роси й води
І успіх радісний завжди.
Достаток хай рікою ллється,
Удача добра усміхнеться,
Та щастя й радості багато,
Ну, а на серці гарне свято.
З повагою адміністрація і профспілковий комітет ТОВ «УкрАгроКом».