Розпочато ремонт дороги Нова Прага – Шарівка

У поточному році   заплановано доробити вже розпочатий ремонт на трьох ділянках автошляху М-04 в олександрійському напрямку до кордону з Дніпропетровською областю на суму в 215 млн. грн. З них 33, 9 млн.  грн.  передбачено на дорогу Новгородка-станція Шарівка-Нова Прага.
Чи розпочався вже ремонт і допоки він триватиме - на прохання редакції дав відповіді на ці запитання начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко.

- Цього тижня розпочато ремонтні роботи на ділянці № 40-45 дороги Знамянка-Луганськ-Ізварине, - зазначив він.  Державне фінансування надішло на перший відрізок даного напрямку. Виконує ремонтні роботи ТОВ «Ростдорстрой» з Одеси.
Що стосується  напрямку Нова Прага – Шарівка, то й там вже другий тиждень триває ремонт дорожнього полотна. «Розпочато ямковий ремонт, потім вирівнюватиметься дорожнє покриття, вкладатиметься асфальтобетон та пятисантиметровий верхній шар.  Ремонт на цій ділянці має завершитися наприкінці вересня.  Виконує його  Кіровоградський облавтодор», - підкреслив Коюденко.

Н. ЛУЦЕНКО.                (Фото з Інтернету)