Військово-польові збори у підшефній військовій частині


25 квітня біля приміщення райдержадміністрації зібралося багато молоді в армійській формі. Це представники навчальних закладів району готувалися відправитися на щорічні військово - польові збори. Приємно здивувало, що цього разу серед них було багато дівчат.
Щонайперше, вони відправилися в Аджамку, у військову частину А-1405, де мали чудову можливість ознайомитись із основами служби у війську, внутрішнім розпорядком, зразками військової техніки та озброєння. Школярі відвідали казарми, медсанчастину і лазню, а насамкінець під керівництвом професійних військових долучилися до стрільб з бойової зброї.
На зборах побували голова районної державної адміністрації Богдан Куруп та голова районної ради Ольга Коріненко, які також провели зустріч з командуванням військової частини А-1405 з питань військово-шефської роботи. Посадовці відвідали об’єкти житлово-побутового та військового призначення, які ремонтуються в рамках шефської допомоги. Під час спілкування з командуванням військової частини визначили подальші напрямки роботи, зокрема щодо облагородження території та допомоги у ремонті військової техніки. А для підтримки фізичної форми військові отримали від керівництва району спортивний інвентар.

Наш кор.