«Шлях до життя» надав допомогу Олександрійській райлікарні



Олександрійська районна лікарня активно працює над своєчасним виявленням ВІЛ та тубінфікованих. Цією ж проблемою постійно переймається і районна влада, що з бюджету виділяє на профілактику даних хвороб додаткові кошти. Не залишаються осторонь і соціальні служби та підприємці. Окрім того, велику увагу даній проблемі приділяють і громадські активісти Благодійного фонду «Шлях до життя», з якими ЦРЛ вже давно й тісно співпрацює. Отож і цими днями керівник фонду Анатолій Тримбач передав головному лікарю ЦРЛ півтори тисячі шприців, тисячу презервативів, спиртових серветок, лубрикантів і експрес-тести на ВІЛ.

«Це не перша і не остання допомога надана фондом районній лікарні. Призначена вона для профілактики ВІЛ-інфекцій та гепатитів», - підкреслив Анатолій Тримбач. А також він наголосив, що, дякуючи підтримці депутата Олександрійської міськради Андрія Коломійцева, гуманітарна допомога доставлена з Одеси. 

У свою чергу, Валентина Гарагуля подякувала благодійникам за підтримку та відзначила, що всі передані медичні засоби надійдуть до різних відділень, у тому числі до кабінету довіри і кабінету планування сім'ї, а також у кабінет УЗД для діагностики жінок. 


Н. Луценко.