Букети ніжних вітань – жінкам Олександрійщини




З ніжним весняним теплом приходить до нас чудове свято – 8 Березня. Воно несе нам красу, молодість, душевну гармонію, кохання, чудовий настрій. У цей день традиційно дарують жінкам добрі слова, ніжні квіти, подарунки.


З самого ранку сьомого березня жіноча частина колективу районної державної адміністрації приймала вітання від керівництва і своїх колег-чоловіків. Окрім щирих побажань, компліментів та вдячності за плідну і наполегливу працю представниці прекрасної статі отримали весняні квіти та солодкі подарунки.

Після цього святкові урочистості і концертна програма продовжилась у залі районного будинку культури, де не залишилося вільного місця- отримати привітання і святковий настрій прийшли представниці жіночих колективів більшості організацій і підприємств, соціальної сфери району. Тут трудівницям району присвятили чудову святкову програму із квітами, відзнаками, компліментами та піснями.


Зі сцени першим привітав жінок голова райдержадміністрації Богдан Куруп. Він, зокрема, зазначив, що все прекрасне в людині від жінок. Вони дають чоловікам нові сили, допомагають стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Богдан Анатолійович висловив величезну подяку за дивовижне терпіння, стійкість, витримку, мудрість жінок та побажав успіхів на нелегкому життєвому шляху, щоб кожен день приніс радість, добро, спокій, а у домівках завжди було взаєморозуміння, благополуччя, сімейне тепло. Окрім того, протягом концерту ведучі Олександр Яшний, Юлія Аушева та Артем Демченко дарували жінкам душевні слова, підбадьорювали, піднімали настрій.


Наступним акордом свята став підготовлений відділом культури в подарунок жінкам чудовий концерт за участі самодіяльних колективів, талановитих земляків нашого району. Святкова програма вражала яскравістю та різнобарвністю: жінок вітали маленькі і дорослі артисти, даруючи своє вокальне та хореографічне мистецтво. Милозвучні пісні навіяли багатьом із них спогади про молоді роки, про перше кохання, про матусю. Усі номери дарували глядачам радість і викликали справжнє захоплення.

Окрім чудового концерту кращі представниці Олександрійщини отримали відзнаки - грамоти та подяки Олександрійської районної державної адміністрації та районної ради, які вручив керівник району Богдан Куруп.

Усі привітання перепліталися любов’ю, повагою і вдячністю до жінок. Кожен номер концертної програми був підтвердженням того, що жінка – це цілий Всесвіт.

Того ж дня в обласній філармонії відбувся урочистий прийом голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня. На святкування запросили жінок - керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування. Від Олександрійщини на прийомі побували голова районної ради Ольга Коріненко і депутатки обласної ради Ірина Чемерис (голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики) і Любов Мороз (голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім’ї, молодіжної політики).

О.СТОРЧОВА.