Олександрійські дороги повністю розчищено від снігу

З 6 по 10 січня для забезпечення проїзду та розчищення автодоріг на території Олександрійського району було залучено 83 одиниці спецтехніки та понад 160 осіб. Підрозділами ДСНС вивільнено зі снігових заметів кілька десятків автомобілі. Звернень людей, які отримали обмороження під час перебування у заторах, не зафіксовано, повідомляє Олександр Сокірін, завідувач сектору з питань цивільного захисту та охорони праці Олександрійської РДА.

Ситуацію в районі, за словами фахівця, весь цей час моніторять оперативні чергові Олександрійської РДА, а також рятувальники та дорожники. Спільними зусиллями вони й звільняли села від снігових заметів. Але все ж найбільший об’єм робіт з відновлення та розчистки автодоріг виконали місцеві сільгоспвиробники. «Спрацювали всі разом -рятувальники, дорожники та сільгоспвиробники -досить злагоджено і мобільно. При тому, що основна кількість техніки надана компанією «УкрАгроКом», – ​підкреслив Сокірін.
Окрім того, у кожній сільській раді, зі слів Олександра Володимировича, працюють стаціонарні пункти обігріву, які керуються інструкціями та правилами Оперативного штабу Олександрійської райдержадміністрації і також допомагають попередити надзвичайні ситуації.
У свою чергу, за оперативність і злагоджену роботу голова Олександрійської РДА Богдан Куруп висловлює вдячність усім, хто в ці дні активно включився у боротьбу з наслідками зимової негоди та не допустив у районі надзвичайних ситуацій.
Н. Луценко