На Олександрійщині заклали сквер Миру

У селищі Нова Прага Олександрійського району нещодавно розпочали роботи над створенням скверу. Місцеві жителі попередньо провели підготовчі роботи на місцині, де раніше знаходився пустир, та розрівняли  територію. А потім, попередньо порадившись з сільчанами, депутатами селищної ради та виконавчого комітету, висадили 50 молоденьких деревець черемхи, придбаних за кошти місцевого бюджету. Участь у цій благородній справі взяли працівники селищної ради, учні місцевих шкіл та небайдужі мешканці Нової Праги.

На сьогодні вже проводяться роботи з проектування та виготовлення пам’ятного знаку, який стане окрасою скверу Миру, адже саме така назва припала до душі мешканцям та більш за все її і отримає новостворений парк.

-        У найближчому майбутньому в планах встановити пам’ятник, який буде символізувати мир для всього світу та нашої Батьківщини, адже немало життів за час війни поклали наші сини та земля вже втомилася приймати материнські сльози, тому і символічна назва – сквер Миру, - зазначила селищний голова Ольга Горбенко.


Нині готується місце для майбутнього пам’ятника та розрівнюється площа для створення вїзду в майбутній сквер зі сторони центральної вулиці селища.