Жителів Кіровоградщини просять долучитись до Години Землі

Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році і перетворилася на всесвітню екологічну ініціативу. Відтоді кампанія об’єднала понад 7000 міст у 172 країнах на всіх континентах у прагненні до майбутнього, де людина живе в гармонії з природою.

Всесвітній фонд природи WWF черговий раз проводить всесвітню кампанію Година Землі 2016 19 березня о 20 год. 00 хв.

Державна екологічна інспекція у Кіровоградській області закликає жителів Кіровоградської області приєднатись до цієї масштабної акції, мета якої – привернути увагу до проблеми зміни клімату шляхом вимкнення світла та одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату. Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.


Вимкнення світла на 60 хвилин не має на меті прямої економії енергії. Це символічна дія, яка повинна привернути увагу людей, організацій, бізнесу, країн до екологічних проблем Планети та об'єднати їх для вирішення цих проблем.


Просимо всіх небайдужих підтримати ініціативу Всесвітнього фонду природи WWF та долучитись до участі в заході у рамках всесвітньої кампанії Година Землі 2016.