На Олександрійщині виступив відомий піаніст

У суботу, 26 березня, в Олександрійському районному будинку культури відбувся виступ  піаніста, який відомий своїми виступами під час Євромайдану та концертами для учасників АТО. Богдана, саме так звати виконавця, з Кіровограда, де він виступав напередодні, доставили в Олександрію на мікроавтобусі батальйону «ДНІПРО 1».

На прохання журналістів розповісти про виступ та композиції, які будуть виконані, піаніст, який, до речі, так і не показав обличчя і весь час залишався в масці, відповів, що всі необхідну інформацію почують на сцені, на інші ж запитання відповідати відмовився.

Сам же концерт за часом зайняв близько 50 хвилин. За цей час були виконані власні твори піаніста, перед початком кожного з яких він розповідав передісторію написання та коротку інформацію про суть композиції. Також виступили аматори районного будинку культури з власною піснею про події на Майдані.


Зібралося послухати гостя з Дніпропетровської області близько 50-70 слухачів, і кожен знайшов у музиці щось для себе: згадку про буремні часи революції, про події на сході чи навіть про утрату рідних та близьких.

Нагадаємо, що піаніст, відомий як piano extremist, завітав до Олександрії в рамках весняного туру «Палітра». Надалі ж виступи продовжаться в Павлограді, Миколаєві та Херсоні.