На Олександрійщині переможці турніру віддали призи дитячому будинку

Організатори разом з капітаном команди переможців
У неділю, 20 березня, в манежі спортивного комплексу «Олімп» відбувся турнір з міні-футболу. 

На змаганнях були представлені команди, як з міста, так і Олександрійського району: «Головківка» з однойменного населеного пункту району, «Ковчег» - команда реабілітаційного центру, «Арсенал» - з села Недогарки, «Фрідом» - з Олександрії та «Березівка» Протопопівської сільської ради.

Завітали на турнір і гості з обласного центру – «Єлисаветградські орли», команда, яка представляла Кіровоградський осередок союзу юристів України.

Відбувалося все дійство за ініціативи директора благодійного центру «Ковчег» Андрія Кривулька та за підтримки Олександрійської районної адміністрації, Кіровоградської організації союзу юристів України, ФК «Олександрія» та реабілітаційного центру «Ковчег».


Цікавим також є той факт, що в половині команд, які змагалися за перемогу, виступали вихованці дитячого будинку «Перлинка».

Насамкінець змагань переможцям, а ними виявились гравці ФК «Березівка», дістався кубок та три тисячі гривень, друге місце посіла команда «Арсенал», за що і отримали дві тисячі гривень. У боротьбі за третє місце перемогла команда «Головківка» і в нагороду отримала тисячу гривень. Але після короткого обговорення всі призові кошти були передані дитячому будинку «Перлинка», вихованці якого спостерігали за матчами під час турніру.