Турбота про дітей - ​це наша спільна справа

Проблема навчання і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти — ​гарант самозбереження, здоров’я і процвітання нації. Діти — ​наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість, наше майбуття. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх — ​святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості.
Під таким девізом працює наш Шарівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів — ​дошкільний навчальний заклад».
У цій нелегкій справі ми не самотні. Дуже приємно, що в наш час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина — ​це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.
Адміністрація, педагогічний та батьківський колективи, висловлюють найтепліші слова подяки Віктору Івановичу Кузьменку за матеріальну допомогу, виділену на ремонт шкільної їдальні. Завдяки доброму серцю Віктора Івановича, учні закладу забезпечені гарячим харчуванням та безкоштовним підвозом дітей до місця навчання. Ця підтримка — ​свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.
Бажаємо Вам, шановний Вікторе Івановичу, міцного здоров’я, успіхів та удач у подальшій діяльності, щоб ще багато років Ви могли радувати людей добрими справами, нехай здійсняться всі Ваші мрії. Низький уклін за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.
Ми вдячні долі, що поруч з нами живуть такі хороші люди, які цікавляться життям громади села, піклуються про наших дітей, завжди допоможуть у вирішенні будь — ​якого питання.
Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти і плани реалізуються у майбутньому.