БАНДУРІВКА. Добрими справами повниться скарбничка побутового життя бандурівської громади. І про це, звісна річ, турбуються, в першу чергу, депутати сільської ради, звернувши увагу останнім часом на чи не найболючішу проблему своєї території – стан внутрішніх сільських доріг. Нещодавно вони віднайшли можливості, щоб виділити на це 50 тис. грн. зі свого бюджету. А разом з цим досягли домовленостей з дорожньо-ремонтною службою м. Знам’янка, котра взялася за виконання поставлених перед нею завдань. Зокрема, постачання необхідної кількості для ремонту асфальту, необхідної техніки і виконання якісних робіт. У результаті ремонт центральної дороги вздовж села Бандурівка днями вже завершено і здійснюється подальший ямковий ремонт пошкодженого асфальтового покриття в с. Ясинуватка.
ДОБРОНАДІЇВКА. Що найбільше хвилює дорослих? Звісно ж, їхні діти. Їхня доля хвилює і владу добронадіївської громади, котра постійно опікується турботами підростаючого покоління. Саме виходячи з цього, днями на останній своїй сесії сільські депутати прийняли рішення виділити з місцевого бюджету майже двадцять дев’ять з половиною тисяч гривень для забезпечення безперебійного підвезення учнів до Добронадіївської школи і їхнього розвезення після уроків по домівках. Окрім того, депутати прийняли ще одне вкрай важливе для громади рішення. Знову ж таки з місцевого бюджету виділили п’ятдесят тисяч гривень для ремонту в цьому році своїх сільських доріг. Наразі йдуть пошуки надійного виконавця цих ремонтних робіт.
ОЛЕКСАНДРІВКА. Потурбувалися про сільську малечу і депутати Олександрівської сільської ради, виділивши з сільського бюджету 20 тис. грн.. і закупивши на ці кошти у м. Харкові для місцевого дошкільного закладу чудовий ігровий майданчик. Активну участь в його встановленні та впорядкуванні території навколо нього взяли батьки дошкільнят та жителі села, зокрема, Оксана Компальська, Віталій та Любов Гаврилюки, Оксана Романова, Андрій Фустиченко, Олена та Іван Штаньки, Микола Решетов, Вероніка Тепленко – Ковблюк та Олена Ішуніна. Роботи по укомплектуванню дитячого ігрового майданчика наразі знаходяться в самому розпалі. А дитячий сміх і галас багаточисельного складу малих вихованців дитсадка вселяють надію на краще життя у їхніх батьків.
НОВА ПРАГА. Вкрай життєво важливою для громади селища є така проблема, як надійність водопостачання по селищному водогону, який мало не критично вимагає за багато років своєї перебудови. Саме цій проблемі селищна рада і надає в цьому році надзвичайно велику увагу, виділяючи для ремонту необхідні кошти. Нещодавно завершено ремонтні роботи на окремих ділянках водогону по вул. Паризької Комуни. А в ці дні здійснюються активні роботи місцевим комунальним господарством під керівництвом Віталія Решетняка за кошти селищної ради по заміні старих, що вийшли з ладу, труб на нові пластикові по вул. Жовтневій на першій ділянці довжиною біля одного кілометра. В.ЮРЧЕНКО.