Черговий дарунок воїнам

Ще один подарунок днями войнівські умільці надіслали на передову в зону АТО. Цього разу воїни одержали від них другу унікальну баню на колесах. Захисники України власноруч забрали її на фронт з волонтерського центру в м. Олександрії.


   Спонсором у цій неабиякій акції, який забезпечив фінансово ремонт автомобіля і встановлення на ньому самої бані, виступив депутат Олександрійської міської ради Володимир Дожджаник. А найбільш відповідальні роботи по відродженню автомобіля і створення цієї унікальної бані взяли на себе, як і минулого разу, жителі Войнівки. Патріоти незалежної України, котрі постійно надають дієву підтримку нашим олександрійським волонтерам. Зокрема, доставкою всіх необхідних матеріалів і зварювальними роботами займалися брати Олександр та Максим Михайлики. Обшивали деревом баню зсередини Петро Штефан, Віктор і Сергій Падаліци та Андрій Дячук.
 
   Немає сумніву, що там, на фронті, наші воїни будуть неабияк вдячні олександрійцям і в першу чергу жителям Войнівки за такий дарунок, який буде їм у великій нагоді. Та на цьому підтримка войнівцями фронтовиків не закінчується. Вони знову взялися за ремонт автомобілів ЗІЛ‑131 і УАЗ‑452, які по завершенню ремонтних робіт будуть відправлені теж в зону АТО. 
В. Юрченко.