Чим живеш, громадо

Зима продемонструвала нам чергові примхи погоди у вигляді налипання мокрого снігу та хуртовини, свідками яких ми були минулої п’ятниці. Звільненням від снігових заметів підпорядкованих територій активно займалися сільські голови району спільно із представниками соціально відповідального бізнесу.

Так, у с. Олександрівка завдяки наданим техніці та працівникам, яких забезпечило керівництво місцевого фермерського господарства «Олександрівське», було розчищено від снігу сільські вулиці та автошляхи у напрямку виїзду на Олександрію. Боротьбу із зимовою негодою активно проводили й в с. Дівоче Поле. Свою допомогу: техніку та людський ресурс надало відділення № 6 групи компаній ТОВ «УкрАгроКом», тож в населеному пункті було звільнено від снігу вулиці та дороги.
У с. Куколівка свою підтримку по розчищенню від сніжних заметів вулиць і доріг надали ТОВ «Степ», ФГ «Степ», ФГ «Веселка» та приватний підприємець Олег Репенько. Вони організували техніку та працівників, які і впоралися із снігоочисними роботами на території.
Від снігових заторів звільняли минулої п’ятниці силами працівників та з допомогою техніки філії «Олександрійський» ДЕД, філії «Олександрійський кінний завод № 174 ДП «Конярство України», АФ «Деметра», ДП ДСП «Лікарівка‑2» і населені пункти, які входять до складу Лікарівської сільської ради. Спільними зусиллями було забезпечено проїзд по селу, виїзд на трасу, а також через залізничний переїзд та дорогу до станції Лікарівка.
Наприкінці 2018 року у с. Лікарівка було розпочато роботи з вуличного освітлення. Із бюджету сільської ради виділили 30 тис. грн, за які провели часткове освітлення вулиць Шевченка, Кооперативної, Центральної, що у с. Лікарівка. У бюджеті на 2019 рік заплановано 100 тис. грн для продовження встановлення ліхтарів та освітлення сільської території.