«ДоброДія» запрошує олександрійців на обстеження та лікування!


Сьогодні ми з вами маємо змогу вибирати, в якому медичному закладі нам краще лікуватися — у комунальному чи приватному. Це стало можливим півроку тому. Саме тоді  в Олександрії відкрився єдиний приватний лікувально-профілактичний центр «ДоброДія», що пропонує   дуже широкий спектр медичних послуг. За  рівнем діагностичних технологій і наявним обладнанням аналогів йому навіть в області одиниці. Знаходиться заклад у центральній частині міста — на вулиці 6-го Грудня, 38, між будівлями районної поліції та СБУ.

З моменту відкриття «ДоброДію» очолює завідувач відділенням анестезіології Олександрійської ЦРЛ, лікар-анестезіолог Юрій Петрушевський. Він же поділився з нами, що головним напрямком їхньої роботи – були і є найвищі стандарти діагностики пацієнтів, а також проведення їх якісного лікування та навіть оперативних втручань. 
За останні півроку сюди звернулася чимала кількість городян, а також приїжджих з Олександрійського, Світловодського, Знам’янського та Петрівського районів. Тут хворих приймають фахівці з міської та районної лікарень, а додатково консультують також спеціалісти з Кропивницького та Кременчука. 
«Для діагностики ми використовуємо сучасне обладнання експерт класу, що дозволяє зробити прорив у медицині міста, - говорить Юрій Петрушевський. — Наприклад,  кабінет гінеколога та дерматолога у нас оснащений цифровим кольпоскопом та електрокоагулятором «Фотек». Кольпоскоп підключений до комп’ютеру з програмним забезпечення, що дозволяє зробити цифрові знімки патологій жіночих органів і зберігати їх в єдиній базі. «Фотек» застосовується у гінекології для радіохвильової та лазарної хірургії. Маємо також сучасну кисневу станцію, що дозволяє проводити якісну анестезію. Є ліцензія і на застосування наркотичних препаратів. 
Окрім того, ми здійснюємо весь спектр лабораторних досліджень та тісно співпрацює з незалежною лабораторією «Інвітро», котра робить забір аналізів на основі міжнародних стандартів. Результати цих досліджень не змушують пацієнтів довго чекати.
На озброєнні є і дороговартісна відеоендоскопічна стійка, придбати яку змогли за кредитні кошти. Це стало можливим за сприяння Кіровоградського Фонду підтримки підприємництва. Відтак з допомогою цього медобладнання ми здійснюємо сучасні гастроскопії, сігмоскопії та колоноскопії. Всі знімки (фото та відео) внутрішніх органів так само зберігаються у спеціальних програмах на комп’ютері. Після обстеження  видаємо їх на руки своїм пацієнтам. Це дуже зручно, бо до кожного обстеження можна повернутися і у разі потреби відслідковувати динаміку у розвитку тієї чи іншої хвороби. 
У той же час сучасний УЗД-апарат «TOSHIBA» дозволяє нашим фахівцям зробити пацієнтам повноцінний огляд судин голови, шиї, верхніх та нижніх кінцівок і серця. Також з його допомогою ми здійснюємо доплерографії серця і широко застосовуємо апарат в акушерстві. 
Варто сказати, що робота приватної клініки постійно набирає обертів. Ми продовжуємо докуповувати  нове додаткове обладнання. Запрошуємо охочих на обстеження, а фахівців обласного рівня  — до співпраці!»
Додам також, що «ДоброДія» спеціалізується у різних медичних напрямках. Велика увага там приділяється проктологічним обстеженням, але разом з тим пацієнтів приймають лікарі різних спеціалізацій. Це і кардіолог, невропатолог, лор, травматолог, гінеколог, дерматолог, ендокринолог. Прийом здійснюється за попереднім записом у адміністратора. Один у середньому коштує 200 грн. Для постійних пацієнтів – діє ціла система знижок. 
І загалом заклад вирізняється дуже доброзичливим персоналом, досвідченими лікарями, надсучасним обладнанням і надзвичайно затишною та комфортною атмосферою. Оснащений гарною маніпуляційною і зручними санітарними кімнатами. Є все необхідне для пацієнтів і лікарів. Діагностують тут не лише дорослих, а при потребі і дітей.