Вшанували працю хліборобів району

Оновлену Дошку пошани, на яку занесено імена кращих представників професій та трудових колективів, які своєю працею возвеличують Олександрійщину, урочисто відкрили 16 листопада біля приміщення районної державної адміністрації.
Дану подію щороку приурочують до Дня працівників сільського господарства. Цього разу на Дошку пошани занесено 28 фотографій представників різних професій, а також світлини окремих трудових колективів.

Участь у церемонії відкриття взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, сільські голови району, працівники райдержадміністрації, запрошені.
З вітальним словом до присутніх звернувся Юрій Коваль, наголосивши у своїй промові на тому, що у всі часи трудівники Олександрійщини своєю копіткою, самовідданою працею прославляли наш край далеко за межами району. Кращі з когорти трударів, за словами посадовця, удостоєні і цього року того, щоб їхні фотографії та імена були занесені на оновлену Дошку пошани.
Цього ж дня в районному Будинку культури відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства. Тож на святковий концерт туди поспішали керівники сільськогосподарських підприємств та передовики виробництва.
Зі словами щирої вдячності за невтомну повсякденну працю до хліборобів району звернувся Юрій Коваль.
У нашому районі вже стало доброю традицією з нагоди свята вітати кращих працівників сільського господарства. Тож і цього року за наполегливу сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток аграрного сектору економіки району, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята — Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради з врученням нагрудного знаку та грошової премії була відзначена головний бухгалтер ПАТ «Шарівське» Наталія Володимирівна Злочевська.
Подяки та Грамоти Олександрійської районної державної адміністрації із врученням грошових премій, Подяки Кіровоградської обласної державної адміністрації, Грамоти й Подяки Кіровоградської обласної ради отримали цього дня під час заходу й інші передовики виробництва.
Завершальним акордом відзначення в нашому районі Дня працівників сільського господарства став святковий концерт за участю колективу «Ладо», хореографічного колективу «Авантюрин», народного аматорського хору «Хлібодар» та багатьох інших. Виступи колективів прийшлися присутнім до душі, тож вони підтримували їх гучними оваціями.