На Олександрійщині тривали триденні військово-польові збори


На базі Олександрійського аграрного ліцею відбулися триденні військово-польові збори для учнів 11-х класів шкіл району, на яких учні практично закріпили навички, отримані під час вивчення предмету «Захист Вітчизни».
На урочистості завітали поважні гості – ​заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Коломійцев, керівник РДА Богдан Куруп та його заступники, командування військової частини 3006, керівництво аграрного ліцею. З вітальними словами до учасників заходу звернулись перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Коваль, голова районної організації ветеранів України Олександр Голуб, керівник військово-патріотичного клубу «Захист» Андрій Ярошевський.
У зборах взяли участь 66 учнів, із них 13 дівчат з 10 навчальних закладів району. Протягом трьох днів молодь залучали до тактичної, фізичної та вогневої підготовки. У перший день зборів, проходили загальну спортивну та стройову підготовку, далі тактичні навчання і рольові ігри. Разом з тим, на території ліцею проходили також виставка військової техніки та озброєння, а щовечора на школярів чекатила культурно-розважальна програма та відпочинок, організований відділом культури й туризму Олександрійської РДА та районним будинком культури.
З сайту Олександрійської РДА.