Відкрили головну ялинку району



За доброю традицією на День Святого Миколая біля Олександрійської районної державної адміністрації відбулося відкриття головного атрибуту Нового року — ​святкової ялинки. Найбільше його початку чекала дітвора. Разом із батьками зібралися вони у дружньому колі. Відкриття свята розпочалося із привітальних слів першого заступника голови Олександрійської райдержадміністрації Юрія Коваля. Продовжилося урочисте дійство театралізованою виставою з Святим Миколаєм та іншими казковими героями, на яких перетворилися творчі працівники районного будинку культури. Вони грали в ігри та веселили діточок. Малеча теж прагнула показати себе і отримати гостинці від Миколая, розповідаючи новорічні віршики. А ще їх дуже вабили казкові тварини — ​олені, які яскраво світилися під ялинкою.
Та щоб зелена красуня теж засяяла гарними вогнями і дорослі, і діти дружно вигукували: «Один! Два! Три! Ялиночко, світи!!!».
Святковий настрій, приємні емоції стануть для всіх учасників та гостей свята хорошим спогадом про рік, що минає, та добрим починанням у році прийдешньому.
Наш кор.