УВАГА, НАВЧАННЯ В РАЙОНІ!

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 січня 2017 року №9-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2017 рік», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 13 березня 2017 року №113-р «Про підготовку до проведення командно-штабного навчання з цивільного захисту», в період з 24 по 27 липня 2017 року на території Олександрійської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, а саме на території Войнівської сільської ради (с.Войнівка) будуть проходити командно-штабні навчання з метою визначення стану готовності до вирішення завдань цивільного захисту у мирний час та в особливий період на тему «Спалах африканської чуми».

Будуть розгорнуті карантинно - ветеринарні пости, проводитись дезінфекція автотранспорту та інші заходи, передбачені інструкцією з профілактики та боротьбі з африканською чумою свиней.
Просимо жителів та гостей с.Войнівка з розумінням поставитись до тимчасових не зручностей, та сприяти проведенню навчання.
С. ЛУМ'ЯНИК, начальник Управління ДПСС в районі, І.ОСТРІВНА, головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту та охорони праці райдержадміністрації.
Фото умовне